VOLVO Vos Zaltbommel

Oude tegelliefde roest niet (2)
AUTOMOTIVE
AUTOMOTIVE
Project LEEG hoofdfoto

VOLVO VOS ZALTBOMMEL

Oude tegelliefde roest niet (2)

595 m² VT 50 m² WT

Vloer- & wandtegelwerk

Automotive

Oktober 2017

Zaltbommel

Oude tegelliefde roest niet (2)

Vroegah, voor TGLS bestond, zaten we ook al in het tegelvak. Toen hebben we het pand van Volvo Vos voorzien van mooi tegelwerk. Dat is zo goed bevallen, dat ze ons nu vroegen voor het betegelen van een nieuw filiaal in Zaltbommel. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

10 jaar verzekerde projectgarantie

Volvo Vos wilde graag een nieuwe tegelvloer boven op de bestaande vloer in combinatie met tien jaar verzekerde projectgarantie. Dat is een aflopende garantie op het offertebedrag vermeerderd met 20% sloopkosten. Als een falen te wijten is aan de gebruikte verwerkingsmaterialen, wordt de schade vergoed. De verwerking dient dan wel plaats te vinden conform ons lijmadvies. Onderdeel van het advies was een speciale voeg met hoge chemische resistentie.

TGLS Clip & Klaar

Eerst hebben we iedere vierkante millimeter van de bestaande vloer nauwkeurig in kaart gebracht. Op basis van onze bevindingen hebben we een plan opgesteld om de oude delen uit de vloer te verwijderen en deze opnieuw te smeren. In het pand stonden verschillende kantoorunits die inmiddels zijn afgebroken. Op de plek waar de kantoren stonden hebben we de vloerdelen geëgaliseerd. De resulterende ondervloer is solide, maar niet bijzonder vlak. Maar dat is geen probleem voor TGLS Clip & Klaar: met slimme kegjes en clips maken we de tegelvloer helemaal vlak, ook waar de ondervloer dat niet is.

Benieuwd naar
onze andere
projecten?

Bekijk al onze projecten

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan