Gave Dingen

Die we met je willen delen.

2023

2022

2021

 • Nieuwjaarswens 2021 Op naar 2022!

  Zoals je misschien wel weet, is duurzaamheid echt een thema waar we met TGLS aan willen bijdragen.  We zijn volop bezig met het ontwikkelen van circulaire tegelvloeren en andere toepassingen waarmee we onze prachtige branche tegeltje voor tegeltje verder vergroenen. Dan kan een fleurige eindejaarswens natuurlijk niet ontbreken. We wensen je fijne feestdagen en een welig tierend 2022!

  Ook deze kerst steunen we organisaties die zich inzetten voor de samenleving. Ditmaal zijn dat Alzheimer Nederland en Stichting Dierenambulance, twee organisaties die geen introductie nodig hebben. Hun belangrijke werk verdient onze aandacht en support.

 • Vloerenteam Schiphol 3G? Dat hadden wij allang!

  3G? Dat hadden wij allang!
  Al vanaf onze eerste opdracht 9 jaar geleden hebben wij ons eigen 3G-beleid: de beroemde Geen-gedoe-garantie.

  👉 Zijn er zaken die we hadden kunnen weten? Hebben we ze vooraf goed besproken? Dan is dat geen meerwerk.
  👉 Zijn we iets vergeten? Dan maken we het goed.
  👉 Is er een planwijziging tijdens het project? Dan krijg je een heldere en eerlijke berekening van eventuele extra kosten.

  Hoe 3G er in de praktijk uitziet? Neem bijvoorbeeld die luchthaven in de Haarlemmermeerpolder, waar we als Vloerenteam Schiphol afgelopen zondagavond onze werkweek begonnen.
  Met een groep enthousiaste keramiekconnaisseurs nemen we alle tegels onder de loep. Zit er een kapotte tussen? Dan wordt ‘ie keurig hersteld. Het bijbehorende zaag- en sloopwerk, plaatsen van de nieuwe tegels, alle logistieke bewegingen: het gebeurt allemaal zonder dat de passagiers er last van hebben. Dan is 3G niet zo verkeerd, toch?

  #Schiphol #BAM #Vloerenteamschiphol #TGLS #VAB #PEINEMANN #3G

 • Bijna over de vloer! Porsche Centrum Rotterdam

  We zijn er bijna… nog even geduld, dan kunnen de eerste bezoekers over de vloer komen en kan de koffie vers worden gezet. De afgelopen maanden zijn we hard in de weer geweest om hier iets heel moois te realiseren. Een pand met zoveel historie, zo veel gave verhalen en het wordt nu opnieuw het toonbeeld van de visie van 3 vooraanstaande automerken. We zijn oprecht enorm trots om hier letterlijk de basis te hebben gelegd voor het uitgekiende interieur, waar straks de glimmende bolides een plek krijgen en bewonderd kunnen worden.
  #devloerisdebasis #bouwendoejesamen #knaptegelwerk #TGLSdetegelvrienden

 • TGLS al 9 jaar! 16 november 2021

  TGLS bestaat vandaag 9 jaar! Al deze jaren hebben we bijzondere projecten mogen realiseren voor verschillende opdrachtgevers. En we zijn nog vol energie om nog vele jaren door te gaan met regelen & betegelen. En daarnaast blijven we ons ontwikkelen, daarover in ons 10e jaar meer.

 • TGLS start met eigen TRNSPRT Ontzorgen van onze opdrachtgevers

  Onze collega Mark heeft onlangs zijn groot rijbewijs gehaald. Daarom kunnen wij nu zelf de transporten van en naar projecten verzorgen met onze eigen vrachtwagen. Daarmee hebben wij het ontzorgen van onze opdrachtgevers nog meer zelf in de hand!

 • Naast TGLS ook PVC

  Naast TGLS houden wij ons ook bezig met andere letters uit het alfabet. Wij regelen ook PVC vloeren voor retailomgevingen. Nieuwsgierig hoe naar hoe we hier een compleet verhaal van maken? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden al je vragen. In volzinnen.

 • LIDL Eersel 500 m² huisstijl per dag - lees meer!

  TGLS Nieuwegein heeft in het nieuwe LIDL-filiaal in Eersel het tegelwerk uitgevoerd volgens de voorgeschreven huisstijl, die tot in detail is vastgelegd in een uitgebreide manual. In totaal verwerkte TGLS 1.950 m² vloertegels en 260 m² wandtegels. Directeur Patrick de Winter: ‘Er is bij LIDL weinig mogelijk qua bewegingsvrijheid in keuzes van materialen, maar de manual zorgt er wel voor dat de voorgeschreven huisstijl consistent wordt uitgedragen. Wij kennen het manual inmiddels en voeren dit tot in perfectie uit. Althans, dat proberen wij keer op keer.

  Gezien de complexiteit van een LIDL-vloer, kiezen wij ervoor om ook zelf de ondervloer aan te brengen, zodat deze voldoet aan de vlakheidseisen, die wij aan een vloer stellen. Dit heeft als direct en positief gevolg dat wij meer productie kunnen maken. Bij een LIDL heb je het dan al snel over 500 tot 600 m² per dag. Ons specialisme is het snel leggen van vloeren, maar als we dan toch bezig zijn, zoals bij LIDL, dan pakken wij het wandtegelwerk mee. Hierdoor heeft de aannemer te maken met één partij als het gaat om tegelwerk. Een goede uitvoering realiseer je nooit alleen, maar samen en de kennis en ervaring die met Hurks Bouw (www.hurks.nl) is opgebouwd, betaalt zich nu uit in een vlotte samenwerking in de keten van bouwpartners.’

  Lees het hele artikel hier: Industriebouw magazine – artikel LIDL Eersel

 • TGLS breidt uit! Van magazijn naar magerzijn

  Van magazijn naar magerzijn

  Ons nieuwe magazijn mag er zijn hoor: gewoon maar liefst twee keer zo groot! Op de foto zie je hoe in alle vroegte de nieuwe betonvloer wordt gestort.

  ‘Ja, da’s allemaal leuk en aardig, TGLS, maar wat heb ík hier aan?’

  👉 Nou, omdat we in Nieuwegein zo lekker midden in het land zitten, kunnen we onze klanten straks nog beter bedienen vanuit één centraal punt.

  👉 Dat betekent ook dat er minder transporten naar de bouwplaatsen nodig zijn.

  👉 Dat scheelt weer brandstof, uitstoot en fijnstof.

  👉 En daar hebben we allemaal wat aan.

  Als je een beetje je best doet, liggen er overal kansen om meer te doen aan groen. ☘

 • McDonalds Nederland en TGLS! meerjarige samenwerkingsovereenkomst

  Met gepaste tegeltrots kunnen wij melden dat McDonalds Nederland en TGLS! een meerjarige samenwerkingsovereenkomst hebben getekend. TGLS! wordt door McDonalds de komende jaren betrokken bij het regelen en/of betegelen van vloeren en wanden van zowel de nieuw te bouwen restaurants als het verbouwen van de bestaande restaurants. De projecten worden volgens de unieke concepten van McDonalds gerealiseerd en wij verheugen ons om hiermee als partner aan de slag te gaan.

2020

2019

2018

 • TGLS fikst het voor AllFixed Work in progress

  AllFixed Property Management loopt straks lekker op een spiksplinternieuwe tegelvloer.

  Per 1 november verhuist de vastgoedbeheerder uit Capelle aan den IJssel van de begane grond naar de 3e etage van hun pand Rivium Quadrant. Er wordt hard gewerkt om van de lege ruimte een mooi nieuw kantoor te maken. Daar hoort natuurlijk de perfecte vloer in. ‘Dat werd 115m2 tegelwerk, geleverd en gelegd door TGLS. Eerder werkten we al samen, en ze maken echt werk van de vloer’, zegt senior projectmanager Remon Rijndorp.

  AllFixed koos voor een Royal Mosa tegel van 90 x 90 centimeter. Lekker groot dus. Remon: ‘Die tegel heeft een bepaalde vleug, voor een warme, wat sjiekere uitstraling. En toch ook stoer. TGLS heeft hierin creatief meegedacht. En binnen tweeëneenhalve dag superstrak gelegd!’

  TGLS wenst AllFixed succes in het nieuwe pand. En we komen graag nog eens over de vloer.

   

 • Tegelwerk voor ieder automerk! Plankgas door het land om 5 autoshowrooms te voorzien van oogstrelend tegelwerk!

  Tegelwerk voor ieder automerk!

   

  De afgelopen week gingen we plankgas door het hele land om niet minder dan 5 autoshowrooms te voorzien van oogstrelend tegelwerk, toegespitst op het specifieke automerk. Want met een tegelvloer in de stijl van het merk komen die blinkende bolides pas echt tot hun recht.

   

  We regelden en betegelden bij:

  -Peugeot DAVO in Bergschenhoek

  -Renault Janssen Kerres in Heerlen

  -Peugeot Broekhuis in Hengelo

  -Volvo Vos in Veghel

  -Stern-Ford in Noordwijk

   

  We bedanken onze opdrachtgevers Boksman, Jo Lux, Guido en Wim, familie Vos en de Marieke voor het vertrouwen en deze leuke en uitdagende klussen!

   

 • We gaan lekker door! Voortgang nieuwbouw

  We gaan de lucht in en de zon tegemoet.

 • Hogere tegelkunde! 10.000ste tegel

  Het was namelijk flink puzzelen om die verschillende maten en kleuren precies zo neer te leggen als de architect het voor ogen had. Er waren geen terugkerende patronen, dus we moesten voortdurend nauwkeurig uittellen welke tegel waar moest komen. Gelukkig is niets te gek voor onze tegelprofessoren. Wat een mooie vloer!

 • Heipalen zijn ook best mooi

  Natuurlijk, niets zo mooi als een uitgestrekte tegelvlakte. Maar dit setje heipalen kunnen we ook best waarderen. Deze betonnen rakkers gaan er namelijk voor zorgen dat ons nieuwe pand niet wegzakt in de drassige bodem langs de Hollandsche Waterline. Ja, je leest het goed: TGLS gaat verhuizen! Naar Nieuwegein, om precies te zijn. (Dat rijmt.)

  Het is een mooie centrale locatie, echt in het hart van Nederland. De bereikbaarheid is erg goed, zowel voor onszelf als voor onze leveranciers, zodat aan- en afvoer van materialen gesmeerd zal lopen. Bovendien zullen we op deze locatie niet snel uit onze voegen barsten. Naar verwachting is het ons nieuwe pand zo rond de bouwvak gereed. Adres: 1e Garnizoensdok in Nieuwegein.

 • Even opscheppen FD Gazellen 2018

  Bij TGLS mogen we graag opscheppen over het vakmanschap van onze tegelzetters. Maar deze keer richten we de spotlight even op onszelf. We zijn namelijk voor de tweede keer op rij winnaar van de FD Gazellen 2018. Dat betekent dat we wederom een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. En dat was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de prachtige projecten, fijne opdrachtgevers en solide samenwerkingspartners waaraan, waarvoor en waarmee we werken.

  Dus bij dezen: bedankt!

2017

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan