Gave Dingen

Die we met je willen delen.

2024

2023

 • TGLS Kerstwens 2023

  In 2024 gaat TGLS door met groene vloeren maken.

  En dan bedoelen we niet de kleur, want groene tegels zijn we sinds de jaren 70 niet meer tegengekomen.

  We hebben het natuurlijk over de transitie naar duurzamer bouwen en verbouwen. De bouwsector is zich er steeds meer van bewust dat het anders moet. En kรกn, zoals we het afgelopen jaar overal waar mogelijk hebben laten zien.

  Ondanks dat er toch wat minder gebouwd en verbouwd werd, kunnen we daarom met trots terugkijken op een mooi jaar. En kijken we reikhalzend uit naar 2024. Want groene tegelvloeren, daar zijn we nog lang niet op uitgekeken!

  Deze kerst doneren we aan KiKa, Stichting Make-A-Wish Nederlandย en de Hersenstichting. We versturen dit jaar geen kerstkaarten, zodat we extra veel kunnen doneren aan deze prachtige goede doelen.

  ๐—ง๐—š๐—Ÿ๐—ฆ ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ, ๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ (๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ป) ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

 • Raadsel van het jaar

  We hebben een extreem moeilijk raadsel voor je. Ben je er klaar voor?

  Okรฉ, gaat ie!

  Wat heeft:

  geen vleugels

  geen puntoren

  geen toverkrachtย 

  en is geen sprookjesfiguur

  maar noem je wel zo?

  ย 

  Nou? Weet je het?

  We zeiden al dat het moeilijk is.

  Je raadt het nooitโ€ฆ

  ย 

  Weet je wat, we verklappen het:

  TGLS

  Want vandaag zijn we elf!

  ย 

  Maar we hebben geen vleugels, puntoren of toverkracht en we zijn geen sprookjesfiguur.

  Okรฉ, toverkracht hebben we wel. Maar alleen op de tegelvloer.ย ๐Ÿ’ช

  ย 

  #11jaar #tegeltrots #hieperdepiep

 • Een circulaire vloer voor de Jumbo in Bergen op Zoom

  De CIP partners hebben gezamenlijk een circulaire winkel bij Jumbo Bergen op Zoom gerealiseerd. Wij waren verantwoordelijk voor het leveren & leggen van een circulaire vloer. Bekijk hier hoe deze winkel tot stand is gekomen en met welke duurzaamheidsaspecten allemaal rekening is gehouden.ย https://youtu.be/JC-FDQvMZqQ

2022

 • Circulaire tegelvloer in beeld

  Vorige week vertelden we over onze primeur: de eerste verhuurbare tegelvloer van Nederland en waarschijnlijk ook van Europa.

  Maar hoe gaat dat nou in zโ€™n werk, zoโ€™n kliktegelvloer? Hoe leg je de vloer, en hoe vervang je een tegel als dat nodig is? Kan er echt meteen een hoogwerker overheen?

  De afgelopen weken kregen we een hoop van dit soort vragen. Daarom hebben we deze video gemaakt.
  https://vimeo.com/755640262/c93a91f107

  Wij zijn vooral trots dat we impact kunnen maken op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. En niet te vergeten: dat met een TGLS Click & Klaar-vloer de winkel minimaal 1 dag eerder weer open kan. Want het aanbrengen van de vloer gaat verrassend snel.

  Interesse in een bijzonder duurzame en razendsnelle tegeloplossing? De TGLS Click & Klaar-vloer is geschikt voor toepassing in retail en automotive maar kan ook worden verwerkt in de utiliteitsbouw of bij alle projecten van opdrachtgevers die onze ambitie voor verduurzaming in de bouw delen.
  Het is zelfs mogelijk om een TGLS Click & Klaar-vloer te huren.

  Neem contact op, dan vertellen we je alles.

 • Primeur: Circulaire tegelvloer | Unieke huurconstructie

  We weten het niet 100% zeker, maarโ€ฆ

  ๐——๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐˜‡๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป!

  Het is in ieder geval de eerste van Nederland. En waarschijnlijk van Europa. Hoe dan ook: het is een primeur!

  Deze TGLS Click & Klaar-vloer van 1.100 mยฒ legden we in 2 dagen voor de tijdelijke Jumbo-supermarkt in Terneuzen. Jumbo huurt de tegelvloer voor de periode dat zij het winkelpand huren. Daarna klikken we de vloer weer uit elkaar en verwerken we de tegels net zo eenvoudig op een andere locatie. Of slaan we de tegels op voor de volgende keer dat Jumbo ze nodig heeft.

  ๐Ÿ‘‰Clicktegels: niet lijmen, voegen en uitharden
  ๐Ÿ‘‰ Direct begaanbaar, de winkel kan meteen worden ingericht
  ๐Ÿ‘‰ Circulaire vloer: na gebruik demonteren en hergebruiken
  ๐Ÿ‘‰ Zeer duurzaam: minder afval, volledig hergebruik
  ๐Ÿ‘‰Belasting, onderhoud, slijtvastheid en antislip: gelijk aan
  verlijmde vloer

  ๐——๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜‡๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป.

  Met TGLS Click & Klaar profiteer je als retailer nu ook op een tijdelijke locatie of voor bepaalde tijd van een vloer die past bij je huisstijl en alle voordelen biedt van een permanente keramische tegelvloer.

  Meer weten? Stuur ons een bericht of bel ons, we vertellen je er graag over.

 • TGLS niet alleen snel in vloeren leggen 9e plaats in de RTN Kart Cup

  Dat we bij TGLS snel zijn in het leggen van kwalitatief hoogwaardige tegelvloeren, dat wordt verondersteld bekend te te zijn. Maar ook op de kartbaan houden we het tempo hoog! Het team TGLS Racing behaalde onlangs bij de RTN Kart Cup (2,4 uurs race) een mooie 9e plaats van de 49.

  Met dank aanย Jumbo Supermarktenย voor de goede organisatie.

  #snellejongensย #snellevloerenย #snellemetersย #TGLSRacing

 • CIP is geboren! De geboorte van een duurzaam collectief

  CIP is geboren. Met een groep gedreven ondernemers en bedrijven, zijn wij een nieuw initiatief gestart genaamd CIP.

  CIP staat voor Circulaire Innovatie Partners – duurzaam bouwen en inrichten.

  Voor onderstaande GK-GO oplossing heeft TGLS de circulaire vloer geleverd, een mooi voorbeeld van een duurzame tegelvloer:ย ย linkedin.com/posts/gerardpruijn_volgende-week-wordt-de-gk-go-oplossing-gelanceerd

  #cipย #circulairย #circulaireeconomieย #groenevloeren

 • 17.500 mยฒ tegelwerk CarPort Rotterdam Bekijk de film

  Van gedegen advies over de ondervloeren in relatie tot gebruik en eisen tot ruim 17.500 mยฒtegelwerk, TGLS is trots op de realisatie van de vloeren in het verbouwde CarPort Rotterdam, waarin onder andere @Porschecentrumrotterdam gehuisvest is. All in a dayโ€™s work voor TGLS, de ketenpartner die binnen een bouwproject alles rondom tegelwerk en vloeren regelt en betegelt. Hoe dat er uitziet, dat bekijk je hier:ย https://debouw.online/projecten/tgls-carport-rotterdam/

  #Tegeltrotsย #Gaafprojectย #ketenpartner

 • 17.500 mยฒ tegelwerk CarPort Rotterdam Lees het artikel

  Omdat we er zo trots op zijn: lees hieronder het artikel over realisatie van het tegelwerk in CarPort Rotterdam 202204 artikel Industriebouw CarPort Rotterdam

  #Tegeltrotsย #Gaafprojectย #ketenpartner

 • TGLS gaat er VOL voor Veiligheid op de bouw

  Veiligheid op de bouwprojecten gaat boven alles. En dat is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Daarom hebben de projectleiders van TGLS ook allemaal hun VCA VOL diploma (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden), zodat zij de veiligheid op de werken van TGLS kunnen waarborgen.

  #Veiligheidbovenallesย #VCAVOLย #Wedoenhetsamen

 • Allemaal weer over de vloer!

  Vanaf vandaag is Nederland weer grotendeels open en mogen we weer overal over de vloer komen. Weet je wie ook overal over de vloer komen? Onze tegelzetters. Dus kijk de komende dagen af en toe even omlaag. En geniet van hun onvervalste vakmanschap.ย #Overaloverdevloerย #hetmagweerย #TGLS

 • TGLS in Big Brother!

  Okรฉ, okรฉ, we doen niet zelf mee aan Big Brother 2022. Maar onze tegels wel. En dankzij die keramieken kunstwerkjes is de badkamer de mooiste ruimte van het hele Big Brother-huis. Vanaf 3 januari kun je het met eigen ogen zien op de Nederlandse televisie op RTL5 en Videoland en in Belgiรซ op GoPlay en Play4.

  #tegeltrotsย #BigbrotherNLBE

2021

 • Nieuwjaarswens 2021 Op naar 2022!

  Zoals je misschien wel weet, is duurzaamheid echt een thema waar we met TGLS aan willen bijdragen.ย  We zijn volop bezig met het ontwikkelen van circulaire tegelvloeren en andere toepassingen waarmee we onze prachtige branche tegeltje voor tegeltje verder vergroenen. Dan kan een fleurige eindejaarswens natuurlijk niet ontbreken. We wensen je fijne feestdagen en een welig tierend 2022!

  Ook deze kerst steunen we organisaties die zich inzetten voor de samenleving. Ditmaal zijn dat Alzheimer Nederland en Stichting Dierenambulance, twee organisaties die geen introductie nodig hebben. Hun belangrijke werk verdient onze aandacht en support.

 • Vloerenteam Schiphol 3G? Dat hadden wij allang!

  3G? Dat hadden wij allang!
  Al vanaf onze eerste opdracht 9 jaar geleden hebben wij ons eigen 3G-beleid: de beroemde Geen-gedoe-garantie.

  ๐Ÿ‘‰ Zijn er zaken die we hadden kunnen weten? Hebben we ze vooraf goed besproken? Dan is dat geen meerwerk.
  ๐Ÿ‘‰ Zijn we iets vergeten? Dan maken we het goed.
  ๐Ÿ‘‰ Is er een planwijziging tijdens het project? Dan krijg je een heldere en eerlijke berekening van eventuele extra kosten.

  Hoe 3G er in de praktijk uitziet? Neem bijvoorbeeld die luchthaven in de Haarlemmermeerpolder, waar we als Vloerenteam Schiphol afgelopen zondagavond onze werkweek begonnen.
  Met een groep enthousiaste keramiekconnaisseurs nemen we alle tegels onder de loep. Zit er een kapotte tussen? Dan wordt โ€˜ie keurig hersteld. Het bijbehorende zaag- en sloopwerk, plaatsen van de nieuwe tegels, alle logistieke bewegingen: het gebeurt allemaal zonder dat de passagiers er last van hebben. Dan is 3G niet zo verkeerd, toch?

  #Schipholย #BAMย #Vloerenteamschipholย #TGLSย #VABย #PEINEMANNย #3G

 • Bijna over de vloer! Porsche Centrum Rotterdam

  We zijn er bijnaโ€ฆ nog even geduld, dan kunnen de eerste bezoekers over de vloer komen en kan de koffie vers worden gezet. De afgelopen maanden zijn we hard in de weer geweest om hier iets heel moois te realiseren. Een pand met zoveel historie, zo veel gave verhalen en het wordt nu opnieuw het toonbeeld van de visie van 3 vooraanstaande automerken. We zijn oprecht enorm trots om hier letterlijk de basis te hebben gelegd voor het uitgekiende interieur, waar straks de glimmende bolides een plek krijgen en bewonderd kunnen worden.
  #devloerisdebasisย #bouwendoejesamenย #knaptegelwerkย #TGLSdetegelvrienden

 • TGLS al 9 jaar! 16 november 2021

  TGLS bestaat vandaag 9 jaar! Al deze jaren hebben we bijzondere projecten mogen realiseren voor verschillende opdrachtgevers. En we zijn nog vol energie om nog vele jaren door te gaan met regelen & betegelen. En daarnaast blijven we ons ontwikkelen, daarover in ons 10eย jaar meer.

 • TGLS start met eigen TRNSPRT Ontzorgen van onze opdrachtgevers

  Onze collega Mark heeft onlangs zijn groot rijbewijs gehaald. Daarom kunnen wij nu zelf de transporten van en naar projecten verzorgen met onze eigen vrachtwagen. Daarmee hebben wij het ontzorgen van onze opdrachtgevers nog meer zelf in de hand!

 • Naast TGLS ook PVC

  Naast TGLS houden wij ons ook bezig met andere letters uit het alfabet. Wij regelen ook PVC vloeren voor retailomgevingen. Nieuwsgierig hoe naar hoe we hier een compleet verhaal van maken? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden al je vragen. In volzinnen.

 • LIDL Eersel 500 mยฒ huisstijl per dag - lees meer!

  TGLS Nieuwegein heeft in het nieuwe LIDL-filiaal in Eersel het tegelwerk uitgevoerd volgens de voorgeschreven huisstijl, die tot in detail is vastgelegd in een uitgebreide manual. In totaal verwerkte TGLSย 1.950 mยฒ vloertegels en 260 mยฒ wandtegels. Directeur Patrick de Winter: โ€˜Er is bij LIDL weinig mogelijk qua bewegingsvrijheid in keuzes van materialen, maar de manual zorgt er wel voor dat de voorgeschreven huisstijl consistent wordt uitgedragen. Wij kennen het manual inmiddels en voeren dit tot in perfectie uit. Althans, dat proberen wij keer op keer.

  Gezien de complexiteit van een LIDL-vloer, kiezen wij ervoor om ook zelf de ondervloer aan te brengen, zodat deze voldoet aan de vlakheidseisen, die wij aan een vloer stellen. Dit heeft als direct en positief gevolg dat wij meer productie kunnen maken. Bij een LIDL heb je het dan al snel over 500 tot 600 mยฒ per dag. Ons specialisme is het snel leggen van vloeren, maar als we dan toch bezig zijn, zoals bij LIDL, dan pakken wij het wandtegelwerk mee. Hierdoor heeft de aannemer te maken met รฉรฉn partij als het gaat om tegelwerk. Een goede uitvoering realiseer je nooit alleen, maar samen en de kennis en ervaring die met Hurks Bouw (www.hurks.nl) is opgebouwd, betaalt zich nu uit in een vlotte samenwerking in de keten van bouwpartners.โ€™

  Lees het hele artikel hier: Industriebouw magazine – artikel LIDL Eersel

 • TGLS breidt uit! Van magazijn naar magerzijn

  Van magazijn naar magerzijn

  Ons nieuwe magazijn mag er zijn hoor: gewoon maar liefst twee keer zo groot! Op de foto zie je hoe in alle vroegte de nieuwe betonvloer wordt gestort.

  โ€˜Ja, daโ€™s allemaal leuk en aardig, TGLS, maar wat heb รญk hier aan?โ€™

  ๐Ÿ‘‰ Nou, omdat we in Nieuwegein zo lekker midden in het land zitten, kunnen we onze klanten straks nog beter bedienen vanuit รฉรฉn centraal punt.

  ๐Ÿ‘‰ Dat betekent ook dat er minder transporten naar de bouwplaatsen nodig zijn.

  ๐Ÿ‘‰ Dat scheelt weer brandstof, uitstoot en fijnstof.

  ๐Ÿ‘‰ En daar hebben we allemaal wat aan.

  Als je een beetje je best doet, liggen er overal kansen om meer te doen aan groen. โ˜˜

 • McDonalds Nederland en TGLS! meerjarige samenwerkingsovereenkomst

  Met gepaste tegeltrots kunnen wij melden dat McDonalds Nederland en TGLS! een meerjarige samenwerkingsovereenkomst hebben getekend. TGLS! wordt door McDonalds de komende jaren betrokken bij het regelen en/of betegelen van vloeren en wanden van zowel de nieuw te bouwen restaurants als het verbouwen van de bestaande restaurants. De projecten worden volgens de unieke concepten van McDonalds gerealiseerd en wij verheugen ons om hiermee als partner aan de slag te gaan.

2020

2019

2018

 • TGLS fikst het voor AllFixed Work in progress

  AllFixed Property Management loopt straks lekker op een spiksplinternieuwe tegelvloer.

  Per 1 november verhuist de vastgoedbeheerder uit Capelle aan den IJssel van de begane grond naar de 3e etage van hun pand Rivium Quadrant. Er wordt hard gewerkt om van de lege ruimte een mooi nieuw kantoor te maken. Daar hoort natuurlijk de perfecte vloer in. โ€˜Dat werd 115m2 tegelwerk, geleverd en gelegd door TGLS. Eerder werkten we al samen, en ze maken echt werk van de vloerโ€™, zegt senior projectmanager Remon Rijndorp.

  AllFixed koos voor een Royal Mosa tegel van 90 x 90 centimeter. Lekker groot dus. Remon: โ€˜Die tegel heeft een bepaalde vleug, voor een warme, wat sjiekere uitstraling. En toch ook stoer. TGLS heeft hierin creatief meegedacht. En binnen tweeรซneenhalve dag superstrak gelegd!โ€™

  TGLS wenst AllFixed succes in het nieuwe pand. En we komen graag nog eens over de vloer.

   

 • Tegelwerk voor ieder automerk! Plankgas door het land om 5 autoshowrooms te voorzien van oogstrelend tegelwerk!

  Tegelwerk voor ieder automerk!

   

  De afgelopen week gingen we plankgas door het hele land om niet minder dan 5 autoshowrooms te voorzien van oogstrelend tegelwerk, toegespitst op het specifieke automerk. Want met een tegelvloer in de stijl van het merk komen die blinkende bolides pas echt tot hun recht.

   

  We regelden en betegelden bij:

  -Peugeot DAVO in Bergschenhoek

  -Renault Janssen Kerres in Heerlen

  -Peugeot Broekhuis in Hengelo

  -Volvo Vos in Veghel

  -Stern-Ford in Noordwijk

   

  We bedanken onze opdrachtgevers Boksman, Jo Lux, Guido en Wim, familie Vos en de Marieke voor het vertrouwen en deze leuke en uitdagende klussen!

   

 • We gaan lekker door! Voortgang nieuwbouw

  We gaan de lucht in en de zon tegemoet.

 • Hogere tegelkunde! 10.000ste tegel

  Het was namelijk flink puzzelen om die verschillende maten en kleuren precies zo neer te leggen als de architect het voor ogen had. Er waren geen terugkerende patronen, dus we moesten voortdurend nauwkeurig uittellen welke tegel waar moest komen. Gelukkig is niets te gek voor onze tegelprofessoren. Wat een mooie vloer!

 • Heipalen zijn ook best mooi

  Natuurlijk, niets zo mooi als een uitgestrekte tegelvlakte. Maar dit setje heipalen kunnen we ook best waarderen. Deze betonnen rakkers gaan er namelijk voor zorgen dat ons nieuwe pand niet wegzakt in de drassige bodem langs de Hollandsche Waterline. Ja, je leest het goed: TGLS gaat verhuizen! Naar Nieuwegein, om precies te zijn. (Dat rijmt.)

  Het is een mooie centrale locatie, echt in het hart van Nederland. De bereikbaarheid is erg goed, zowel voor onszelf als voor onze leveranciers, zodat aan- en afvoer van materialen gesmeerd zal lopen. Bovendien zullen we op deze locatie niet snel uit onze voegen barsten. Naar verwachting is het ons nieuwe pand zo rond de bouwvak gereed. Adres: 1e Garnizoensdok in Nieuwegein.

 • Even opscheppen FD Gazellen 2018

  Bij TGLS mogen we graag opscheppen over het vakmanschap van onze tegelzetters. Maar deze keer richten we de spotlight even op onszelf. We zijn namelijk voor de tweede keer op rij winnaar van de FD Gazellen 2018. Dat betekent dat we wederom een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. En dat was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de prachtige projecten, fijne opdrachtgevers en solide samenwerkingspartners waaraan, waarvoor en waarmee we werken.

  Dus bij dezen: bedankt!

2017

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 โ€“ de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan