Visscher Autogroep

Oude tegelliefde roest niet (1)
AUTOMOTIVE
AUTOMOTIVE
Visscher Autogroep Culemborg _0264

Visscher Autogroep

Oude tegelliefde roest niet (1)

Toen TGLS nog niet bestond, maar wij al wel onze sporen op de tegelvloer hadden verdiend, hebben we het pand van Visscher Autogroep van mooi tegelwerk voorzien. Dat is alweer jaren terug, en de huisstijl van Peugeot en Citroën heeft inmiddels een upgrade gekregen. Hoog tijd dus om ook het tegelwerk weer helemaal up-to-date te maken. Vanwege de goede ervaringen in het verleden, vroeg Visscher Autogroep ons voor de klus.

1.700 m²

Vloer tegelwerk

Automotive

December 2017

Culemborg

IJskoud over hout

Er lagen houten looppaden tussen de tegels. Dan kun je twee dingen doen: houten vloerdelen en tegelvloer verwijderen, of ijskoud eroverheen tegelen. Dat laatste gaat veel sneller en is stukken goedkoper. Maar dan moet je wel zeker weten dat de nieuwe tegelvloer goed hecht aan de houten vloerdelen. Samen met onze lijmleverancier hebben we hiervoor een mooie oplossing uitgedacht.

TGLS Clip & Klaar

Met afwisselend hout en tegels was de ondergrond niet bepaald vlak. Gelukkig hadden we ook daarvoor een mooie oplossing: TGLS Clip & Klaar. Met behulp van onze handige blauwe kegjes en clips zorgen we voor een strakke en vlakke tegelvloer, ongeacht de vlakheid van de ondervloer. Van de vloer in de entree maakten we een echte binnenkomer met een tegel in patroon. De overgangen zijn in overeenstemming met het inventarisatieplan netjes voorzien van profielen.

TGLS Gewoon Superschoon™

Op een nieuwe tegelvloer zit altijd nog bouwvuil en andere omgevingsverontreiniging, zowel op de tegels als de voegen. Met een zogeheten 0-beurt hebben we de cementsluier en ander hardnekkig vuil verwijderd. Doordat we speciale schoonmaakmiddelen van industriële kwaliteit gebruiken, is de vloer bovendien beter schoon te houden. Doordat we speciale schoonmaakmiddelen van industriële kwaliteit gebruiken, is de vloer bovendien beter schoon te houden.

Visscher Autogroep Culemborg _0272
Visscher Autogroep Culemborg _0280
Visscher Autogroep Culemborg _0280

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan