Harm Zwart

Harm Zwart

Financieel medewerker
088 - 1211006

Het tegelverhaal van Harm begint in 2021, na een reorganisatie bij zijn vorige werkgever. Hij zoekt een leuke baan voor de laatste vijf jaar tot zijn pensioen, zet zijn cv online en ontvangt op zondagavond mail van Patrick, die een ervaren boekhouder zoekt. Voor dat eigenwijze en dynamische tegelbedrijf slaat Harm resoluut een ander baanaanbod af. ‘Er wordt hier hard gewerkt, omzet gedraaid en gelet op de marges. Ontzettend leuk om de kasstromen van de toko in kaart te brengen en mijn kennis te delen.’ De vrijheid bij TGLS is een verademing na tientallen jaren bij grote en loggere organisaties.

De geboren boekhouder heeft TGLS in anderhalf jaar zien veranderen in een geoliede machine: ‘Van hectiek naar rust in de onderneming.’ Dat komt goed uit, want z’n vrije tijd is druk zat, met zeven kinderen plus aanhang en kleinkinderen. Die wonen door het hele land, van Dordrecht tot de Duitse grens. Met kerst zijn ze met z’n twintigen. Oppassen doen Harm en zijn vrouw niet; daarvoor hebben ze te veel plezier in hun werk.

Op iedere factuur zet Harm de TGLS Tegelwijsheid van de maand. Zijn persoonlijke tegelwijsheid? ‘Als je je werk keurig en betrouwbaar doet, dan zit je bij TGLS behoorlijk goed.’

 

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan