Chris Froger

Chris Froger

Projectleider
06 34 72 88 85

Het tegelverhaal van Chris begint een kwarteeuw geleden, als Patrick en hij elkaar leren kennen via hun schoonfamilies. ‘Familie krijg je, vrienden kies je; in ons geval gingen die twee samen.’ Na tientallen jaren in de elektronische beveiliging begint Chris voor zichzelf als bouwadviseur. Patrick gunt hem zijn eerste klus: ‘Een mooie mix van advies, begeleiding, aansturing en het maken van een technisch product.’ En daarvoor rijdt hij het hele land door, want bijna overal zit wel een PLUS.

TGLS is dan allang bekend terrein voor Chris. Hij beveiligde het pand in Nieuwegein, dus kent het vanaf de eerste steen. Zijn werk doet hij grotendeels vanuit zijn zelfverbouwde huis in Brummen, waar hij bijna alles behalve het metselwerk en de dakbedekking deed. Als het nodig is, steekt hij zijn handen ook voor een supermarktvloer graag uit mouwen.

Zijn persoonlijke tegelwijsheid? ‘Mensen stappen letterlijk over een vloer heen, maar zo vanzelfsprekend is dat niet: de vloer vormt de basis waarop alles wordt gebouwd.’

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan