TGLS clip collector’s item TGLS gadget

Bij TGLS gebruiken we een opvallende paperclip voor onze paperassen. Op de paperclip staat een belofte: TGLS houdt de boel bij elkaar. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor paperassen, maar voor het hele tegeltraject.

 

Wat blijkt? Deze paperclip is bijzonder gewild binnen clip minnend Nederland. Dat wisten wij ook niet, maar we ontvingen onlangs het volgende verzoek: ‘Sinds kort verzamel ik luxe paperclips met bedrijfsnaam en/of logo. Via een verzamel/ruilbeurs heb ik gezien, dat ook van uw bedrijf TGLS deze clips in omloop zijn. Ik zou u daarom bijgaand vriendelijk willen vragen of het mogelijk is dat u mij 1 of meerdere paperclips van uw bedrijf zou willen toesturen. Mochten hier kosten aan verbonden zijn, wil ik deze graag aan u vergoeden. Als u mij wilt helpen mijn verzameling hiermee weer wat uit te breiden, zou ik u hiervoor zeer dankbaar zijn.’

 

Die clip hebben we vanzelfsprekend gratis toegestuurd. Een beginnend verzamelaar verdient immers een steuntje in de rug. Wil jij er ook eentje? Je krijgt ze gratis bij een offerteaanvraag of tender. ;-)

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan