Dat is pech, TGLS weg!

Het zal je maar gebeuren. Kom je aanrijden in Bunnik, sta je voor een dichte deur. In lichte paniek bel je ons op. Aan de andere kant van de lijn klinkt een vriendelijke stem: "Bunnik? Nee, we zitten tegenwoordig in Nieuwegein."

Zonde van je tijd natuurlijk. Schrijf daarom meteen ons nieuwe adres in je agenda:

1e Garnizoensdok 6
3439 JA Nieuwegein

Sluiten

Joop Goedhart

Operationeel manager

Het tegelverhaal van Joop begint vlak na de eeuwwisseling, in 2002. Het is het jaar dat de euro wordt ingevoerd en een biertje van de ene op de andere dag twee keer zo duur is. En het jaar dat Nederland niet meedoet aan het WK voetbal en Guus Hiddink nota bene Zuid-Korea tot in de halve finales weet te loodsen.

Via een familielid dat werkt bij een bedrijf in tegelwerken rolt Joop dat jaar het tegelvak in en de tegelvloer op. Als projectleider maakt hij kennis met keramiek, natuursteen en composiet in al hun variaties en verschijningsvormen. Al snel slaat beroepsmatige interesse om in onvervalste liefde. Tegelliefde.

Bij dat bedrijf ontmoet Joop ene Patrick de Winter, die er dan zo'n zes jaar werkt. Het klikt: de twee weten elkaar feilloos te vinden bij de uitvoering van projecten. En wanneer Patrick ruim tien jaar later TGLS opricht, is ook Joop van de partij.

Joop woont met vrouw en twee kinderen in Woerden. Voor een onvervalst Feyenoordsupporter is dat nét aan dicht genoeg bij Rotterdam. Nog even over 2002, het jaar dat Joops tegelverhaal begon: zou het toeval zijn dat Feyenoord in dat jaar de UEFA Cup won?

joop@tgls.nl
088 12 11 000

Onze gewone Hollandse jongens (m/v)

Tjokvol tegelwijsheid

Directeur

Patrick de Winter

Operationeel manager

Joop Goedhart

Dat je ’s ochtends op het werk komt en de eerste bent.
Dat het nog doodstil is.
Compleet verlaten.
En dat je dan uitkijkt over een net gelegde tegelvloer die daar ingewassen en al ligt te blinken.
Daar mag je ons voor wakker maken.