Primeur: Circulaire tegelvloer | Unieke huurconstructie

We weten het niet 100% zeker, maarโ€ฆ

๐——๐—ถ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐˜‡๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป!

Het is in ieder geval de eerste van Nederland. En waarschijnlijk van Europa. Hoe dan ook: het is een primeur!

Deze TGLS Click & Klaar-vloer van 1.100 mยฒ legden we in 2 dagen voor de tijdelijke Jumbo-supermarkt in Terneuzen. Jumbo huurt de tegelvloer voor de periode dat zij het winkelpand huren. Daarna klikken we de vloer weer uit elkaar en verwerken we de tegels net zo eenvoudig op een andere locatie. Of slaan we de tegels op voor de volgende keer dat Jumbo ze nodig heeft.

๐Ÿ‘‰Clicktegels: niet lijmen, voegen en uitharden
๐Ÿ‘‰ Direct begaanbaar, de winkel kan meteen worden ingericht
๐Ÿ‘‰ Circulaire vloer: na gebruik demonteren en hergebruiken
๐Ÿ‘‰ Zeer duurzaam: minder afval, volledig hergebruik
๐Ÿ‘‰Belasting, onderhoud, slijtvastheid en antislip: gelijk aan
verlijmde vloer

๐——๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜‡๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐˜ƒ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป.

Met TGLS Click & Klaar profiteer je als retailer nu ook op een tijdelijke locatie of voor bepaalde tijd van een vloer die past bij je huisstijl en alle voordelen biedt van een permanente keramische tegelvloer.

Meer weten? Stuur ons een bericht of bel ons, we vertellen je er graag over.

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 โ€“ de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan