Patrick de Winter

Directeur

Het tegelverhaal van Patrick begint wanneer hij als vakantiekracht aan de slag gaat bij een bedrijf in tegelwerken. We schrijven 1994. De Muur is koud vijf jaar gevallen, gabberhouse lijkt de wereld te gaan veroveren en we betalen nog met kwartjes, knaken, joetjes, geeltjes en meiers. Het vakantiebaantje wordt een bijbaantje voor na school. Inmiddels heeft het tegelvirus Patrick te pakken en na afloop van de studie transformeert het bijbaantje in een heuse carrière. In de jaren die volgen klimt de voormalige vakantiekracht op tot adjunct-directeur.

In januari 2013, negentien jaar na die bewuste zomer, is het tijd voor de volgende stap: TGLS. Wat begint als de Pietje Bell van de tegelbranche,

is een aantal jaar later uitgegroeid tot een gevestigde naam met een indrukwekkende projectenportefeuille. Maar met nog steeds diezelfde kwinkslag als aan het begin.

De geboren Hagenees woont tegenwoordig met vrouw en twee kinderen in het Utrechtse Hooglanderveen. In z'n spaarzame vrije tijd mag Patrick graag een potje stoempen op zijn appeltjesgroene racefiets. Als je het aandurft, mag je hem uitdagen voor een wedstrijdje.

patrick@tgls.nl
088 12 11 000

Onze gewone Hollandse jongens (m/v)

Tjokvol tegelwijsheid

Directeur

Patrick de Winter

Operationeel manager

Joop Goedhart

Dat je ’s ochtends op het werk komt en de eerste bent.
Dat het nog doodstil is.
Compleet verlaten.
En dat je dan uitkijkt over een net gelegde tegelvloer die daar ingewassen en al ligt te blinken.
Daar mag je ons voor wakker maken.