Vincent Schoonebeek

Vincent Schoonebeek

Commercieel medewerker
088 - 1211003

Vincents tegelverhaal begint in 2020, na jaren bij verschillende drukkerijen. Met de grafische industrie gaat het al langer bergafwaarts. Een loopbaancoach vertelt hem dat hij met zijn talent voor klantcontact en commercie bijna ieder bedrijf wel kan verrijken. Daar is ook Patrick van overtuigd als hij Vincent tegenkomt op LinkedIn. Dat de reclameman niets afweet van tegels is geen probleem. ‘Dat leren we je wel’, belooft Patrick.

In dat moderne tegelbedrijf ziet Vincent wel toekomst. ‘TGLS bestaat relatief kort, maar alles is goed geregeld en we werken voor mooie klanten en grote namen. We regelen het toch maar even met z’n veertienen.’ Het grootste verschil tussen tegels en drukwerk? ‘Voorheen zat ik regelmatig met haantjes om tafel of aan de telefoon; de bouw is veel informeler en amicaler. Dat maakt het werk een stuk gezelliger.’ Als je goed oplet, zie je Vincent in het weekend voorbijsnellen op z’n motor of racefiets, langs de Linge en door de molenrijke Alblasserwaard.

Vincents persoonlijke tegelwijsheid? ‘Laat iedereen doen waar ie goed in is. Als je het mij vraagt, is dat het succes van TGLS.’

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan