Vacature: Content Marketeer

24 uur p/w
0881211007
Vacatures

De eerste hoorn: snelheid

We regelen en betegelen veel cloeren voor retailbedrijven, autoshowrooms en horecaondernemingen. Iedere dag dat die gesloten zijn vanwege een verbouwing is een dag omzetderving. Hoe sneller wij betegelen, en hoe eerder de vloer daarna begaanbaar is voor de andere partijen, hoe eerder de verbouwing gereed is. En ze weer klanten kunnen ontvangen

De tweede hoorn: circulariteit

Tegelcloeren vormen een flinke hobbel op weg naar een circulaire bouwsector. Doordat de tegels worden verlijmd met de ondergrond is hergebruik eigenlijk niet mogelijk. Daarom hebben wij het tot onze duurzaamheidsmissie gemaakt om als eerste te wereld een echnologie te ontwikkelen om tegelvloeren te leggen zonder lijm of voegmaterialen.

Circulaire tegelvloeren

Onze innovatie maakt tegelvloeren circulair: tegels die niet met de ondergrond zijn verlijm, kun je gewoon loshalen en hergebruiken in een nieuwe vloer. Afzonderlijke tegels vervangen is al net zo eenvoudig, wat de levensduur van tegelvloeren ten goede komt. Zijn de tegels niet meer herbruikbaar? Dan gaan ze terug naar de fabriek om ze te recyclen tot grondstoffen voor nieuwe tegels.

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan