Ton Schreuders

Ton Schreuders

Projectleider
06 82 60 12 28

Het tegelverhaal van Ton begint in het najaar van 2021, als hij zijn baan bij een installatietechniekbedrijf na drie decennia opzegt. Zonder te weten wat hij erna gaat doen. Door een overname van het familiebedrijf heeft hij er van de ene op de andere dag een paar duizend collega’s en een hoop zorgen bij. Van het vele vergaderen en de kantoorpolitiek ligt hij letterlijk nachten wakker. Patrick hoort het nieuws van zijn vertrek – het is een kleine wereld – en appt Ton diezelfde dag nog.

Een maand later heeft ie weer werk. En z’n vertrouwde familiale omgeving met korte lijnen terug. De tegelwereld biedt hem tegelijkertijd de uitdaging die hij zoekt. Hij reist heel Nederland en België door naar Jumbo-supermarkten en is trots op de ontwikkeling die TGLS doormaakt, met projectteams voor de grote namen. Werken met tegelzetters en onderaannemers is wel even wennen. ‘Dat is heel anders schakelen dan met installateurs.’

In het weekend werkt Ton met evenveel plezier door, dan als teammanager van het eerste elftal van Emplina, de voetbalclub van z’n Brabantse woonplaats Empel.

Tons persoonlijke tegelwijsheid: ‘Een paar tegeltjes maken nog geen vloer.’

 

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan