TGLS Click & Klaar vloer

Innovatie

Het innovatieve kliksysteem TGLS Click & Klaar is geschikt voor drukbezochte locaties zoals luchthavens, supermarkten, automobielbedrijven, beurzen en andere retail- of horecaruimtes. Deze volledig circulaire vloer wordt in een handomdraai gemonteerd zonder toevoeging van lijm of voeg en is meteen begaanbaar.

Met de TGLS Click & Klaar vloer kunnen met één klik snel en eenvoudig tegels worden gelegd op dekvloeren of oude vloeren. Als de ondergrond vlak genoeg is, hoeft een oude ondervloer niet eerst te worden verwijderd of bewerkt. Dat scheelt veel extra tijd.

Tegels van de TGLS Click & Klaar vloer zijn geschikt voor circulaire bouw: aan het eind van de gangbare levensduur van 8 jaar zijn de tegels snel en simpel te vervangen. Zo bespaar je flink op de kosten voor arbeid en materiaal, want het kliksysteem blijft gewoon liggen. Uiteraard kun je ook delen van de vloer vervangen, of alleen versleten of beschadigde tegels. Oude tegels worden hergebruikt in nieuwe vloeren of verwerkt tot grondstof voor nieuwe tegels.
Bekijk de film hier: https://vimeo.com/755640262/c93a91f107

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan