Renzo Loos

Renzo Loos

Werkvoorbereider
088 - 1211013

Het tegelverhaal van Renzo begint in januari 2021 na verschillende banen te hebben uitgeprobeerd, waaronder een tijdje bij Vleeschmeester, de slagerij van zijn ouders. Zijn vader is bevriend met Joop, en zo hoort hij dat ze bij TGLS een werkvoorbereider zoeken. Sindsdien ontwikkelt hij zich razendsnel tot een tegelprofessional die weet waarover hij het heeft. Met de ambitie om ooit projectleider te worden.

En hij is goed op weg. Samen met Boudewijn verzorgt hij van iedere nieuwe opdracht het voortraject: tegels en materialen bestellen, tegelzetters inschakelen, het werk inplannen. En soms mee naar buiten, de vloer op, om te zien hoe de tegelzetters en onderaannemers hun werk uitvoeren. Dankzij het team voelt hij zich helemaal thuis in de tegelwereld en vergeet ie vaak dat hij de jongste medewerker van TGLS is.

In het weekend staat Renzo op of naast het hockeyveld, als speler in zijn eigen team en als coach van een damesteam uit Bilthoven. Na een drukke werkdag blaast ie stoom af tijdens een potje padel met vrienden.

Renzo’s persoonlijke tegelwijsheid: ‘Als je dan toch denkt, denk dan groot.’

Ja, stuur mij het nieuwe magazine van TGLS #4 – de jubileumeditie:

"*" geeft vereiste velden aan