Wensink Ford Arnhem

Huisstijl van haver tot Ford

Over de T-Ford zei Henry Ford, grootindustrieel en grondlegger van het automerk: 'Klanten kunnen een auto in iedere kleur krijgen, zolang het maar zwart is.' Maar dat was vroeger, en tegenwoordig komen de nieuwe modellen van Ford in alle kleuren van de regenboog. Daar hoort natuurlijk een vloer bij die de auto laat stralen. Gelukkig kennen we de huisstijl van haver tot Ford.

Ondervloer en verloop

We begonnen met een gedegen onderzoek van de ondervloer. Nadat we de kritische delen hadden gelokaliseerd, hebben we conform het advies de scheuren ontkoppeld. Zo weten we zeker dat scheuren in de ondergrond niet doorwerken in de tegelvloer. Het verloop in de ondervloer hebben we over een zeer lange lengte uitgespreid, zodat de klanten van Wensink Ford het letterlijk over het hoofd zien.

TGLS Clip & Klaar

De vloertegels zijn aangebracht met behulp van TGLS Clip & Klaar. Met de slimme kegjes en clips zorgt dat voor een tegelvloer die helemaal vlak is, ook als de ondervloer dat niet is. De overgangen in de vloer hebben we ten slotte keurig netjes volgens het inventarisatieplan uitgevoerd met profielen.

TGLS Gewoon Superschoon

Na ingebruikname van een nieuwe tegelvloer zit er nog bouwvuil en andere omgevingsverontreiniging op de tegels en voegen. Met een zogeheten 0-beurt hebben we de cementsluier en ander hardnekkig vuil verwijderd. Doordat we speciale schoonmaakmiddelen van industriƫle kwaliteit gebruiken, is de vloer bovendien beter schoon te houden. En dat scheelt aanzienlijk in de onderhoudskosten.