Dat is pech, TGLS weg!

Het zal je maar gebeuren. Kom je aanrijden in Bunnik, sta je voor een dichte deur. In lichte paniek bel je ons op. Aan de andere kant van de lijn klinkt een vriendelijke stem: "Bunnik? Nee, we zitten tegenwoordig in Nieuwegein."

Zonde van je tijd natuurlijk. Schrijf daarom meteen ons nieuwe adres in je agenda:

1e Garnizoensdok 6
3439 JA Nieuwegein

Sluiten

LVTPR Bunnik

Bij de buren over de vloer

Onze buur LVTPR heeft een uitstraling zoals je dat van een modern internationaal pr-bureau mag verwachten: hip, opvallend en edgy. Ze wilden in hun pand graag iets met tegels. Samen met een interieurarchitect hebben we er wat bijzonders van gemaakt. Dat begon met een spannende reis door de wondere wereld van tegels: we hebben de jongens en meisjes van LVTPR uitgebreid geadviseerd en overladen met monsters om uit te kiezen.

Binnenkomer

Vervolgens hebben we het vochtgehalte in de ondervloer gemeten, zodat de tegels met garantie kunnen worden aangebracht. De entree heeft een opvallende vloer in patroon gekregen, een echte binnenkomer. In de kantine hebben we wandtegels aangebracht als borstwering en de toiletten zijn voorzien van strak wand- en vloertegelwerk. De overgangen tussen de vloerdelen zijn netjes uitgevoerd met profielen conform het inventarisatieplan.