Vacature verkoper binnendienst

Wat ga je doen?

Jij zorgt dat onze klanten de allerbeste oplossing op tegelgebied krijgen.

Wie zijn wij?

TGLS regelt en betegelt voor klanten in de retail, automotive, food en utiliteitsbouw. Dat betekent dat wij zorgen dat onze klanten geen omkijken hebben naar het wand- en vloertegelwerk en de ondervloer. We onderhouden contact met de ketenpartners en houden ons strak aan de projectplanning. Onvoorziene omstandigheden? Projectvertraging? Daar gaan we dan weer heel flexibel mee om. Alles voor het beste resultaat. We zitten in Nieuwegein, lekker centraal in het land.

Hoe ziet je werk eruit?

Dankzij jouw persoonlijke benadering, luisterend oor en oog voor detail weet jij naadloos te achterhalen wat onze klanten willen. Je bespreekt wat ze precies zoeken en kijkt hierbij goed naar de uitgangspunten en technische aspecten van het project. Je denkt mee en weet te verrassen met goede ideeën. Samen met je collega’s en onze leveranciers werk je dit uit tot een voorstel op maat: de beste tegeloplossing, inclusief mogelijke alternatieven.

Je bent werkzaam in het commerciële team onder leiding van onze commercieel directeur. Zodra jouw voorstel een daadwerkelijke opdracht wordt, zorg jij voor de overdracht naar het uitvoerende team. Je houdt tijdens het hele project de vinger aan de pols en blijft de afspraken met onze klant bewaken.

Wie ben jij?

  • Je bent ambitieus en houdt ervan elke dag uitgedaagd te worden.
  • Je hebt een afgeronde commerciële mbo- of hbo-opleiding.
  • Je handelt snel en bent accuraat.
  • Je denkt in oplossingen en komt altijd je afspraken na.
  • Je hebt affiniteit met en (bij voorkeur) kennis van de branche.
  • Je bent integer en betrouwbaar.
  • Je geniet van het leven en werkt met passie.

Wat bieden wij jou?

Een leuke, zelfstandige, afwisselende en verantwoordelijke functie in een plezierige werkomgeving met ruimte voor zelfontplooiing. TGLS groeit en geeft je de mogelijkheid je tegeltje hieraan bij te dragen. Verder bieden we je:

  • Fulltime dienstverband
  • Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (volgens de cao Bouw & Infra)

Interesse?

Mooi! Mail je cv met motivatie naar tegeltopper@tgls.nl. Als we je uitnodigen voor een gesprek, profiteer je gelijk van onze beroemde stroopwafelgarantie.

Reageer hier